Våre nye internett sider er nå klare

http://www.norsknum.org
Der samlere møtes.

Moderator: Olav K

Svar
Brukeravatar
peroenge
Innlegg: 500
Registrert: 13 nov 2008 20:23

Våre nye internett sider er nå klare

Legg inn av peroenge »

NNF sine nye internett sider er nå klare! Vi er ikke ferdige, men veien blir til mens vi går. Målet har vært moderat, vi har villet skape sider som er lett navigerbare for dem som er interessert i mynt, sedler, medaljer og annen numismatika, og her skal de finne relevant informasjon. Vi vil legge ut stoff av hva vi tror er av allmenn interesse, mer skal komme ut over i 2015.
Siden vil være tilgjengelig for alle, men etter hvert kan vi kanskje komme med sider som bare er åpne for medlemmer.
Sidene våre er helt sikkert ikke perfekte, og vi er mottagelige for forslag om å gjøre dem bedre. Men vi er også en medlemsorganisasjon, og noen perler må vi forbeholde de som betaler kontingenten som gjør utadvendt virksomhet som dette mulig. Norsk Numismatisk Tidsskrift er organet for dypere innsikt, men smakebiter vil komme her. Og – for daglige doser – sjekk oss på facebook!

En stor takk til Tommy Indregaard som meldte seg frivillig til å hjelpe foreningen til å få opp nye og bedre sider med sin tekniske kompetanse. En takk også til Olav Klingenberg som har kommet med mange gode innspill. Adressen er den samme som før: www.norsknum.org (ser du fortsatt den gamle versjonen må du trykke ctrl-F5 for å oppdatere).
Per Olav E
Hovedsamleområde: Romerske mynter
Medlem i Norsk Numismatisk Forening
PS: Mine mynter oppbevares i bankboks.
Brukeravatar
jba
Innlegg: 920
Registrert: 01 mar 2009 14:14

Re: Våre nye internett sider er nå klare

Legg inn av jba »

Dette ser veldig bra ut. Flott arbeid så langt :D
Svar

Gå tilbake til «Norsk Numismatisk Forening»