Side 1 av 1

Møte tirsdag 26. april

Lagt inn: 20 apr 2016 21:25
av Olav K
Møte, som vanlig i Håndverkeren, kl. 19.00. Dagens tema skulle ha vært Bernt Bertelsen: Forfalskninger av skillinger i dansketiden, men han måtte på kort varsel melde avbud. Istedet kommer Kjetil Kvist med "overraskelsesforedrag", kanskje han presenterer en nyhet: nytt funn, nytt emne, ny kunnskap?Det er aldri kjedelig å høre på Kjetil og det vil det sikkert heller ikke bli denne gang. Ingen auksjon, vi har ikke nok kvalitetetsobjekter.

Re: Møte tirsdag 26. april

Lagt inn: 20 apr 2016 22:45
av Olav K
For dem som måtte bli skuffet over at Bernts forfalskninger ikke blir belyst på tirsdag, kan det kanskje være en trøst at falskmynteri også er tema på møtet 31. mai, men da om Christian Lüster som etter å ha blitt dømt for falsmyntneri i København, etter soning kommer seg til Brasil hvor han ender som sjefsgravør ved myntverket i Rio! Vi kan jo heller ikke utelukke at Kjetil vil snakke om falske mynter på tirsdag, bare de som kommer får vite hva overraskelsforedraget skal gå ut på!
Ellers holder vi sommermøtet 14. juni på Nordeas myntsamling på hovedkontoret (Majorstua). Her vil påmelding være nødvendig, Nordea krever navneliste innlevert flere dager før møtet. Samlingen inneholder mer enn det du vanligvis kan se på Myntkabinettet. Etterpå spiser vi på et nærliggende spisested. Mer detaljer vil komme.

Re: Møte tirsdag 26. april

Lagt inn: 21 apr 2016 00:42
av Bernt B
Begynner nå å bli en stund siden jeg meldte fra at jeg dessverre er på reise og ikke kan holde foredraget på april møtet. Men har også meldt at jeg kan holde dette på et senere møte.

Re: Møte tirsdag 26. april

Lagt inn: 21 apr 2016 10:20
av Olav K
Det er ingen som bebreider deg Bernt, og fint å høre at du kommer tilbake senere. Problemet her er intern kommunikasjon i NNF.