Side 1 av 1

Telefonkort?

Lagt inn: 14 nov 2008 15:00
av bengt
Min svigerfar har samlet på norske telefonkort og han mener at han har en komplett samling slike. Noen som vet noe om hva slikt er verdt?

Alle innspill taes imot med takk.

Re: Telefonkort?

Lagt inn: 14 nov 2008 19:31
av vivavegas
Brukte eller ubrukte!!!???

Har ingen konkret verdi, men virker som om telekort er veldig ut å samle på. Dvs. det er jo få auksjoner og enda færre bud på QXL.

På Tubfrim kan du vel få flere kilo med telekort til en veldig lav pris.

Føler at telekort litt er i samme bane som pins. Dvs. det var tidligere mere inn og bedre priser på dette og at det nå er ganske stusselig.

Men her synser jeg basert på QXL. Kan forsåvidt eksistere ett marked utenfor QXL.

Problemet her (som de fleste andre samleområder) er vel at din bestefar kanskje en eller annen gang for 10 år siden hørte at man fikk 1000+ for ett fiskeben-telekort. Så har han kanskje regnet med at det har doblet seg i verdi fra den gangen og da blir man jo selvsagt skuffet når man finner ut at man kanskje får en hundrelapp for dette kortet (hvis man er heldig).

Re: Telefonkort?

Lagt inn: 14 nov 2008 21:26
av Myge
Vi selger en del Telekort. Ang brukte eller ubrukte, så har dette lite å si i markedet nå. Slik har i alle fall jeg opplevd det. Men de aller første Telekortene har ok priser, vil anbefale å sjekke ut resultater hos oss.

De som lurer på hva ting er gått for på tidligere auksjoner hos oss kan få en "hemmelig" link av meg.

http://auksjoner.skanfil.no/

Dette er restene av våre gamle sider, ved å trykke på eldre auksjoner, får man opp de aller fleste auksjonene vi har hatt de siste årene.

Myge