Tilbakemelding på myntramme holder

Lurer du på hvor mynten din er preget eller hvor mye den er verdt? Post spørsmål her og få svar fra andre medlemmer av forumet
Svar
Thomas10
Innlegg: 9
Registrert: 19 feb 2019 14:06

Tilbakemelding på myntramme holder

Legg inn av Thomas10 » 10 mai 2019 20:12

Jeg har nylig laget en holder til myntrammer/flips, som jeg gjerne vil ha litt tilbakemelding på.

Selv prøver jeg å fylle ut komplette serier med mynter fra alle årstall, så her blir det mange rammer til slutt. Derfor laget jeg en liten holder som kan holde 8/10/12 myntrammer.

Bilde


BildeDet er et lite buet hull i bunnen, slik at Hartberger myntrammer passer perfekt nedi. Den er laget av PLA, som ikke er skadelig mot mynter, og de er relativt solide. Tåler at en 90kg's person står på den uten problem. Den veier 30 gram.


Jeg har fått tilbakemelding på at det hadde vært fint med pittelitt breiere hull for de som bruker stifter på rammene sine. Håpte derfor noen som har begge typer rammer kunne ta imot et par holdere (gratis) å si hva de synes om versjonene. Ser noen bruker vanlige stifter (som stikker mye ut) og noen som har små stifter som er helt flate, og de har vell ikke noe å si.


Hadde også vært veldig fint om noen med mer rekvisita erfaring enn meg, kunne gitt noen ord på hva de synes en slik holder er verdt.

Håper dette er rett sted å poste på, hvis ikke beklager jeg på forhånd for det.


Takk!

Svar

Gå tilbake til «Spørsmål og svar»