Side 1 av 1

Gammel lomme - veske askebeger

Lagt inn: 30 okt 2015 15:34
av Malin
Hei.

Jeg lurte på om noen kunne hatt noe info om dette lomme - veske askebegeret. Når jeg undersøker det så virker det som det er veldig gammelt, spesielt pga hengslet bak på boksen. Den er handmalt porselen og åpne og lukke mekanismen fungerer helt perfekt. Den har flotte utsmykkninger.
Den er 4 cm fra bred side til bred side og 1,8 cm dyp. Den er 3 cm lang og med skaftet er den 6 cm lang. Den veier 34, 5 gram.
Noen som har noe info og en ide om evt verdi?

Re: Gammel lomme - veske askebeger

Lagt inn: 02 nov 2015 22:02
av tho
Det er ikke sikkert det er noe askebeger.

Hva får deg til å tro det?

Re: Gammel lomme - veske askebeger

Lagt inn: 26 jan 2019 09:27
av HKG
Den tuppen som stikker inn kan være til å hvile sigaretten på, så jeg hadde nok også gjettet askebeger, har du noe annet forslag Tho?:)

Det lille håndtaket derimot er litt rart. Og iogmed at den åpner seg bort fra håndtaket, kan det være en tobakksdåse kanskje?

Når det kommer til verdi er det selvfølgelig subjektivt som alt annet, er det merket på noe vis?
Hadde jeg funnet det på loppemarked eller lignende hadde jeg gitt 2-300kr hvertfall, men en iherdig samler kunne nok vært villig til å gi mer. Jeg er ingen ekspert, men jeg ville tro at 1000kr ville vært en absolutt øvre grense på verdien på noe sånt. Ta det med på en samlermesse, eller legg det ut på finn, og sjekk interessen der.

Lykke til :)